nieuws

Smits Tweewielergroothandel opent vestiging Velp

algemeen

Smits Tweewielergroothandel opent vestiging Velp

VELP – Smits Tweewielergroothandel opent vandaag 13 november, morgen en woensdag de deuren van de nieuwe vestiging in Velp. Om Oost-Nederland en Duitsland sneller en beter te kunnen bedienen heeft Smits deze vestiging onlangs geopend. De vestiging Velp is logistiek beter gelegen vlak langs de A12 en daardoor sneller en gemakkelijker te bereiken.

VELP – Smits Tweewielergroothandel opent maandag 13, dinsdag 14 en woensdag 15 november de deuren van de nieuwe vestiging in Velp. Om Oost-Nederland en Duitsland sneller en beter te kunnen bedienen heeft Smits deze vestiging onlangs geopend. De vestiging Velp is logistiek beter gelegen vlak langs de A12 en daardoor sneller en gemakkelijker te bereiken.

Om de opening kracht bij te zetten is op maandag 13, dinsdag 14 en woensdag 15 november de nieuwe vestiging in Velp open van 8.00 uur in de morgen tot 20.00 uur in de avond. Onder het genot van een hapje en drankje is de nieuwe vestiging voor elke geïnteresseerde uit de branche te bezichtigen. Tijdens lunch- en dinertijd zal er ook voor de inwendige mens worden gezorgd. Inmiddels zijn de 450 relaties die zich direct binnen het district van de nieuwe Smits vestiging bevinden, persoonlijk uitgenodigd. Smits Tweewielergroothandel bestaat al sinds 1924 en verhuisde, na al enkele verplaatsingen binnen Rotterdam achter de rug te hebben, in 1972 naar Capelle aan den IJssel. In 1988 opende Smits zijn tweede vestiging in Nieuwegein en de derde en vierde in 1990 in Aalten en Amsterdam. Eerder dit jaar werd de vijfde vestiging geopend Tilburg de deuren op de Rijnstraat 10. Nu is Smits Tweewielergroothandel Velp ook aan rijtje toegevoegd. Smits Tweewielergroothandel Velp is gevestigd aan de Florijnweg 3 op het Industrieterrein De Beemd.

Reageer op dit artikel