nieuws

Prorace SubZero: wind- en waterproof winterhandschoenen

algemeen

Prorace SubZero: wind- en waterproof winterhandschoenen

De handschoenenperiode is weer aangebroken en dan is het belangrijk om een goed compromis te vinden tussen draagcomfort en warmte-isolatie. Een handschoen moet niet altijd super dik zijn om je te beschermen tegen de koude want het is gewoon een kwestie van de gebruikte materialen.

De handschoenenperiode is weer aangebroken en dan is het belangrijk om een goed compromis te vinden tussen draagcomfort en warmte-isolatie. Een handschoen moet niet altijd super dik zijn om je te beschermen tegen de koude want het is gewoon een kwestie van de gebruikte materialen.

 De Prorace SubZero’s zijn om te beginnen al wind- en waterdicht wat tegen de onaangename natte en koude invloeden van buitenaf al een groot pluspunt is. Het gebruikte SubZero handschoenenstof is vrij soepel waardoor de vingerbewegingen en daardoor ook de bloeddoorstroming er geen hinder van zullen ondervinden. Een comfortabel draagcomfort is hier dan ook het logische gevolg van.

Door gebruik te maken van het Hipora membraan systeem hebben deze Prorace handschoenen ook ademende eigenschappen zodat het interne zweetvocht snel zijn weg naar buiten vindt maar er toch geen water naar binnen kan. Het Hipora membraan bestaat dan ook uit micro poriën die 20.000 maal kleiner zijn dan een waterdruppel maar duizend maal groter zijn dan zweetdampen.

Ter hoogte van hand en pols is er een elastiek voorzien om zo de handen van de koude buitenlucht af te schermen. De handschoenen komen door het extra lange stuk met velcrosluiting ruim over de pols. Zo worden de mouwen nog eens perfect dicht gehouden tegen de indringende koude wind. Voor een betere grip en shifting zijn de handpalm en vingers voorzien van een antislip laag. De buitenzijde van de Prorace SubZero geeft je een betere zichtbaarheid doordat ze met een reflecterende bies zijn afgewerkt.

Enkel in zwart in de maten S tot XXL. Adviesverkooprijs: € 21,- . Dealerinfo: info@feryn.com, http://www.prorace.be

Reageer op dit artikel