nieuws

EICMA Bici en Moto weer samen

algemeen

MILAAN (It.) – EICMA Bici en Moto gaan samen in 2007. Na de 64ste editie van EICMA Moto (14-19 november) heeft Constantino Ruggiero aangekondigd de evenementen nog meer slagkracht te geven door beide beurzen samen te voegen.

EICMA Bici en Moto weer samen

MILAAN (It.) – EICMA Bici en Moto gaan samen in 2007. Na de 64ste editie van EICMA Moto (14-19 november) heeft Constantino Ruggiero aangekondigd de evenementen nog meer slagkracht te geven door beide beurzen samen te voegen. 

EICMA Moto was een overweldigend succes met meer dan een half miljoen bezoekers die ondanks slecht weer en concurrerende evenementen de hallen bevolkten. “Een resultaat boven verwachting”, aldus Constantino Ruggiero. “Een record bezoekersaantal van 530.000 bezoekers, 30.000 meer dan in 2005, is meer dan we hadden gehoopt. We hebben een geweldig evenement neergezet en ik dank de Italiaanse motor- en scooterindustrie voor hun loyaliteit aan EICMA Milaan.”

Driekwart van zijn 64 jarig bestaan is EICMA een gecombineerde fiets- en motorbeurs geweest. Om met name de fietsindustrie tegemoet te komen, is 16 jaar geleden gekozen om ze te scheiden, en de EICMA Bici naar september te verplaatsen. Van dit pad wijkt Ruggiero nu af, om de slagkracht van de beurs nog groter te maken en de strijd met de Intermot Keulen uit de weg te gaan.

De gecombineerde EICMA zal in 2007 plaatsvinden van 6 tot en met 11 november.

Reageer op dit artikel