nieuws

Shimano PRO-actief in de States

algemeen

Shimano PRO-actief in de States

LAS VEGAS (USA) – Ook Shimano heeft de Interbike in Las Vegas aangegrepen als introductiemoment voor de accessoirelijn PRO. Shimano Amerika zal de verkoop en distributie van de PRO-lijn op zich nemen.

LAS VEGAS (USA) – Ook Shimano heeft de Interbike in Las Vegas aangegrepen als introductiemoment voor de accessoirelijn PRO. Shimano Amerika zal de verkoop en distributie van de PRO-lijn op zich nemen.
Het is voor het eerst dat Shimano buiten Europa een niet-Shimano product op de markt brengt. Het gaat om het complete assortiment, dat opgedeeld is in 23 product categorieën en uit meer dan 350 producten bestaat.
De leveringen aan de Amerikaanse vakhandel, aan wie rechtstreeks verkocht wordt, staan gepland voor het voorjaar van 2007. Met Amerika erbij wordt de PRO-lijn nu verkocht in 33 landen.
GERELATEERDE WEBSITE
Website PRO Bike Gear

Reageer op dit artikel