nieuws

Record aantal bezoekers 50PlusBeurs

algemeen

Record aantal bezoekers 50PlusBeurs

UTRECHT – De 50PlusBeurs heeft een record gehaald van bijna 90.000 bezoekers. Met 89.821 geregistreerde bezoekers in vijf dagen betekende dit een groei van ruim zeven procent ten opzichte van 2005.

UTRECHT – De 50PlusBeurs heeft een recordaantal gehaald van bijna 90.000 bezoekers . Met 89.821 geregistreerde bezoekers in vijf dagen betekende dit een groei van ruim zeven procent ten opzichte van 2005.

De beurs waarop ook diverse fietsfabrikanten vertegenwoordigd waren, werd dit jaar gehouden in vijf beurshallen met totaal 40.000 m2 oppervlakte, waarop 563 stands van aanbieders in de seniorenmarkt op het gebied van Vakantie, Vrije Tijd, Wonen, Body & Soul, Maatschappij en Welzijn. De 50PlusBeurs is ’s werelds grootste evenement voor ouderen.

De tweewielerbranche was goed vertegenwoordigd tijdens het evenement. Zo was Batavus met een behoorlijk stand vertegenwoordigd, maar gaven ook Sparta, Union, Buzaglo, Easy Bikes, Schwalbe en Brittijn acte de présence. Het van de FietsRAI bekende Scooterplein, een gezamenlijke presentatie van Tomos, Kymco, Peugeot, Piaggio en SYM, trok de aandacht van voorbij trekkende ouderen.

Reageer op dit artikel