nieuws

Mieke Bark versterkt salesteam Tweewieler

algemeen

Mieke Bark versterkt salesteam Tweewieler

DOETINCHEM – Het salesteam van Tweewieler is recentelijk versterkt met de komst van Mieke Bark. Zij zal zich als medewerker sales in de binnendienst voornamelijk bezig houden met de advertentieverkoop van Tweewieler, in samenwerking met account manager Eelco Hermans.

DOETINCHEM – Het salesteam van Tweewieler is recentelijk versterkt met de komst van Mieke Bark. Zij zal zich als medewerker sales in de binnendienst voornamelijk bezig houden met de advertentieverkoop van Tweewieler, in samenwerking met account manager Eelco Hermans.

Mieke is al ruim 20 jaar in dienst bij Reed Business Information en werkte voorheen bij het vakblad Bulk. Mieke heeft een passie voor skiën, skaten, schaatsen en af en toe parachutespringen.

Reageer op dit artikel