nieuws

Funfietsje genomineerd voor Nederlandse Design prijzen

algemeen

Funfietsje genomineerd voor Nederlandse Design prijzen

GELDERMALSEN – Een funfietsje dat is ontwikkeld door Van der Veer Designers, is genomineerd voor de prestigieuze Nederlandse Design prijzen. De SQRL (spreek uit als ‘Skwirrel’, Engels voor eekhoorn) is een ‘cool’ speel object dat vooral de jeugd erg zal aanspreken.

GELDERMALSEN – Een funfietsje dat is ontwikkeld door Van der Veer Designers, is genomineerd voor de prestigieuze Nederlandse Design prijzen. De SQRL (spreek uit als ‘Skwirrel’, Engels voor eekhoorn) is een ‘cool’ speel object dat vooral de jeugd erg zal aanspreken.

De berijder stuurt de SQRL door je gewicht zijdelings te verplaatsen. Tijdens de ‘Week van het Ontwerp’ die vanaf 21 oktober in Eindhoven wordt gehouden, zullen er demonstraties met de SQRL worden gehouden in het Klokgebouw, voormalig Philips complex (Strijp) naast station Eindhoven-Beukenlaan. Van der Veer Designers is een industrieel ontwerpbureau dat is gevestigd te Geldermalsen.

De organisatie van de Nederlandse Design prijzen heeft woensdag 4 oktober bekend gemaakt welke producten genomineerd zijn. Uit meer dan 700 inzendingen werden 59 kansmakers geselecteerd, waarvan 5 in de categorie consumentenproducten.

De winnaars van de Nederlandse Designerprijzen worden op zaterdag 21 oktober bekend gemaakt in Eindhoven.

Reageer op dit artikel