nieuws

Amerikaanse markt staat open voor BBB-aanpak

algemeen

Amerikaanse markt staat open voor BBB-aanpak

LAS VEGAS (USA) – Na een uitgebreide aanloop is Augusta klaar om de onderdelen en accessoirelijn BBB breed in de Amerikaanse markt te zetten. De eerste officiële kennismaking met de Amerikaanse markt vond plaats op de Interbike in Las Vegas.

LAS VEGAS (USA) – Na een uitgebreide aanloop is Augusta Benelux klaar om de onderdelen en accessoirelijn BBB nu ook breed in de Amerikaanse markt te zetten. De eerste officiële kennismaking met de Amerikaanse markt vond plaats op de Interbike in Las Vegas.

Daarvoor is het een samenwerking aangegaan met BikeMine, die op de Amerikaanse markt al vertegenwoordiger is van merken als merken als Selle Royal, Vittoria, Limar en Master Lock. “Juist omdat zij een aantal productgroepen al vertegenwoordigen, zullen ze een klein deel van het BBB-assortiment niet opnemen. Bijvoorbeeld de zadels,” zegt Frank Moons, directeur Augusta Benelux.
“We zijn zeer tevreden over onze presentatie hier. In de Benelux zijn we een bekende naam, hier natuurlijk nog niet. Dat moeten we nog opbouwen, maar we waren de eerste dag al door onze informatiebrochures heen. De interesse is er dus wel degelijk.”

Moons is blij met BikeMine als businesspartner. “Zij kennen de markt bijzonder goed en zijn ook enthousiast om met onze productlijn aan de slag te gaan. Ons schappenplan is voor de Amerikaanse markt heel bijzonder. Dat zijn ze niet gewend, maar ze staan er wel voor open.”

GERELATEERDE WEBSITES
Website BBB

Reageer op dit artikel