nieuws

Shimano sponsort Zimbabwaanse wielerteam

algemeen

Shimano sponsort Zimbabwaanse wielerteam

NUNSPEET – Shimano sponsort het Zimbabwaanse wielerteam dat dit jaar opnieuw mee zal doen aan de veldritten (met name in Belgie). Het team heeft een real life soap op de Belgische TV en is daar ontzettend populair.

NUNSPEET – Shimano sponsort het Zimbabwaanse wielerteam dat dit jaar opnieuw mee zal doen aan de veldritten (met name in Belgie). Het team heeft een real life soap op de Belgische TV en is daar ontzettend populair.

Het Zimbabwaanse wielerteam staat onder leiding van Roger de Vlaeminck die hier een aantal jaren geleden mee gestart is. Elke zomer vinden er wedstrijden plaats in Zimbabwe waar De Vlaeminck de belangrijkste talenten selecteert voor de veldritten. De Belgische TV reist hiervoor ook af naar Zimbabwe om deze selectiewedstrijden op camera vast te leggen. Behalve aan veldritten, neemt het team ook deel aan wegwedstrijden. Op de planning staat onder meer deelname in oktober aanstaande aan de Ronde van Burkina Faso. Shimano sponsort het team met materiaal ter ondersteuning van de ontwikkeling van de wielersport in Zimbabwe.

Reageer op dit artikel