nieuws

‘Behoudt de vakhandel’ thema Fietscongres 2010

algemeen

‘Behoudt de vakhandel’ thema Fietscongres 2010

DOETINCHEM – De vierde editie van Fietscongres 2010 krijgt als thema ‘Behoudt de vakhandel’ mee. Het evenement vindt plaats op maandag 5 maart 2007, als vanouds in Congrescentrum De Reehorst in Ede.

DOETINCHEM – De vierde editie van Fietscongres 2010 krijgt als thema ‘Behoudt de vakhandel’ mee. Het evenement vindt plaats op maandag 5 maart 2007, als vanouds in Congrescentrum De Reehorst in Ede.
Organisator Pascal Papendorp komt met een sterke line-up. Ruud Sjamaar (Gazelle), Rob Beset (Batavus) en Marc van Rooy (Shimano) zijn uitgenodigd om als gastspreker hun visie te geven op de toekomst van fietsenvakhandel. Zij hebben alledrie hun medewerking toegezegd. Traditiegetrouw zullen de aanwezigen in de zaal middels een forumdiscussie met de sprekers in discussie gegaan. Deze discussie zal wederom geleid worden door NOS-presentator Mart Smeets. “Ik heb een supergoed gevoel bij dit congres,” zegt Papendorp. “Omdat de BOVAG Tweewielerbranchedag en de FietsVAK vroeg in het jaar georganiseerd worden, zijn we een beetje opgeschoven. Dat geeft ons iets meer voorbereidingstijd. Bovendien hebben we nog nooit zo vroeg de gastsprekers rond gehad. Ik ben er van overtuigd dat het hele sterke presentaties worden gevolgd door een zeer interessante forumdiscussie.”

GERELATEERDE SITES

Batavus
Gazelle
Shimano

Reageer op dit artikel