nieuws

TV-zender Jetix geeft fietsen Max2Bike van Smits cadeau

algemeen

TV-zender Jetix geeft fietsen Max2Bike van Smits cadeau

CAPELLE A/D IJSSEL – Fietsmerk Max2Bike van Smits Tweewielergroothandel krijgt landelijke aandacht van televisiezender Jetix. In het kinderblad ‘Jetix Magazine’ kunnen kinderen meedoen met een prijsvraag en een Max2Bike Maxcruiser of Max2Bike Freestyle winnen. In het kinderblad ‘Jetix Magazine’ kunnen kinderen meedoen met een prijsvraag en een Max2Bike Maxcruiser of Max2Bike Freestyle winnen.

CAPELLE A/D IJSSEL – Fietsmerk Max2Bike van Smits Tweewielergroothandel krijgt landelijke aandacht van televisiezender Jetix. In het kinderblad ‘Jetix Magazine’ kunnen kinderen meedoen met een prijsvraag en een Max2Bike Maxcruiser of Max2Bike Freestyle winnen. In het kinderblad ‘Jetix Magazine’ kunnen kinderen meedoen met een prijsvraag en een Max2Bike Maxcruiser of Max2Bike Freestyle winnen. De beide modellen worden in het blad afgedrukt. Om de prijsvraag onder de aandacht van de kinderen (voornamelijk jongens) te brengen, worden de kinderen vanaf 12 augustus in een commercial op televisiezender Jetix geattendeerd op de te winnen fietsen. ‘Jetix Magazine’ ligt vanaf 15 augustus in de winkel. Uiteraard mogen de kinderen een keuze maken in de grootte van de modellen en bij de Freestyle zelfs in kleur (zwart, chroom of army-look). Het initiatief kwam van de uitgever van het blad, Z-Press Junior Media b.v. Zij bestempelde de fietsen als ‘superlauw en te stoer!’ en als ‘de allerbeste bikes om helemaal ‘the man’ te zijn op het schoolplein.’

Reageer op dit artikel