nieuws

Mega Bike 4 daagse trekt duizenden bezoekers

algemeen

Mega Bike 4 daagse trekt duizenden bezoekers

UTRECHT – Het afgelopen weekend heeft Mega Bike een grootse massale fabrieksverkoop georganiseerd. Dit vond plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Volgens Mega Bike-directeur Andrew Fortuin was het evenement een groot succes en is jaarlijks voor herhaling vatbaar.

UTRECHT – Het afgelopen weekend heeft Mega Bike een grootse massale fabrieksverkoop georganiseerd. Dit vond plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Volgens Mega Bike-directeur Andrew Fortuin was het evenement een groot succes en is jaarlijks voor herhaling vatbaar. “Duizenden bezoekers uit heel het land hebben fietsen aangeschaft. Alle merken, soorten en maten waren grootschalig opgesteld in Hal 8 en ook de speciaal opgezette kleding en accessoirehoek vond gretig aftrek. De eerste dag stonden vele honderden mensen in de rij voor de deur, het was de eerste keer dat we dit zo grootschalig hebben opgezet tevens hebben we er veel van geleerd voor de volgende keren. Door de enorme drukte was het praktisch onmogelijk alle fietsen rijklaar af te monteren, iets wat wij normaal een absoluut vereiste vinden in onze vestigingen,” aldus Fortuin. “Natuurlijk is dit tijdens een fabrieksverkoop uit te leggen, maar hierin zullen we volgende keer zeker investeren, alle kopers worden in geval van eventuele garantiezaken verder geholpen in de Mega Bike vestigingen.”

Reageer op dit artikel