nieuws

Giant stapt verder richting just-in-time leveringen

algemeen

Giant stapt verder richting just-in-time leveringen

LELYSTAD – Giant heeft ervoor gekozen om met ingang van komend seizoen niet de collectie niet langer gefaseerd te introduceren, maar blijft wel vast houden aan het gefaseerd uitleveren van die collectie. Daarmee wordt het in 2004 ingezette beleid alweer bij gesteld.

LELYSTAD – Giant heeft ervoor gekozen om met ingang van komend seizoen niet de collectie niet langer gefaseerd te introduceren, maar blijft wel vast houden aan het gefaseerd uitleveren van die collectie. Daarmee wordt het in 2004 ingezette beleid alweer bij gesteld.
Omwille van het dealernetwerk werd toen besloten de collecties over twee grote en twee kleine introducties te verdelen. Om de vakhandel tijdens de komende dealershows toch een goed overzicht te kunnen bieden, is er nu voor gekozen de collectie wel in z;n geheel te presenteren. Alleen kan de Giant dealer nu zelf aangeven wanneer hij welke fietsen geleverd wil hebben, waarmee een belangrijke stap in de richting van just-in-time leveringen gemaakt wordt.

CONTACT ZOEKEN? Klik op Giant

Reageer op dit artikel