nieuws

Wat MotoRAI niet lukt, lukt MotorNewz misschien wel

algemeen

UTRECHT – Op 25 en 26 november organiseren VNU Exhibitions Europe en Sanoma Men’s Magazines (MOTOR Magazine en Moto’73) voor de eerste keer het evenement MotorNewz. Dit moet volgens de organisatie een inspirerende nieuwsshow voor de motorbranche worden.

UTRECHT – Op 25 en 26 november organiseren VNU Exhibitions Europe en Sanoma Men’s Magazines (MOTOR Magazine en Moto’73) voor de eerste keer het evenement MotorNewz. Dit moet volgens de organisatie een inspirerende nieuwsshow voor de motorbranche worden.
Pikant detail is dat de RAI Vereniging eerder dit jaar stellig aankondigde de MotoRAI van het voorjaar naar het najaar te verschuiven en had daarbij dezelfde periode in gedachten. Nog niet zo heel lang geleden besloot de RAI wat betreft de MotoRAI dit jaar de handdoek in de ring te gooien en de tentoonstelling alsnog af te blazen, omdat er onvoldoende draagvlak voor zou zijn.
VNU en Sanoma zien daar kennelijk wel brood in. De organisatoren van de MOTORbeurs, die in het voorjaar altijd goed is voor ca. 100.000 bezoekers, gaat kort na de EICMA Moto nu toch een motorbeurs in de steigers zetten, die alleen gericht is op nieuwe modellen. “Onlangs werd bekend dat de MotoRAI definitief niet doorgaat. Met de lancering van MotorNewz wordt de importeurs en fabrikanten, die grote behoefte hebben om in het najaar het laatste motornieuws aan het publiek te presenteren, een ideaal platform geboden. Cécile van Hattem, beursmanager van MOTORbeurs Utrecht, zal haar ervaring en kennis inzetten om ook van dit nieuwe initiatief een groot succes te maken,” zegt perswoordvoerder Ben de Jong vol zelfvertrouwen. “Diverse importeurs hebben al positief gereageerd op het initiatief dat een extra impuls zal geven aan de gemeenschappelijke promotie van de motor. MotorNewz zal een sfeervol evenement worden, waarbij de nieuwe motoren centraal komen te staan.”

Reageer op dit artikel