nieuws

Smits over op online bestellen

algemeen

Smits over op online bestellen

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Het Smits Bestel Systeem, dat in 2001 in samenwerking met WilMar Info Systems is ontwikkeld, zal per 1 augustus 2006 worden stopgezet. Na vijf succesvolle jaren heeft Smits Tweewielergroothandel besloten een nieuwe koers te gaan varen. Het systeem is in de loop der jaren een succes gebleken, maar gaf ook een aantal praktische problemen.

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Het Smits Bestel Systeem, dat in 2001 in samenwerking met WilMar Info Systems is ontwikkeld, zal per 1 augustus 2006 worden stopgezet. Na vijf succesvolle jaren heeft Smits Tweewielergroothandel besloten een nieuwe koers te gaan varen. Het systeem is in de loop der jaren een succes gebleken, maar gaf ook een aantal praktische problemen. Via de nieuwe webshop van Smits Tweewielergroothandel kan sneller worden gecommuniceerd. Zeker na de opening van de vijfde vestiging in Tilburg, ervaart de grossier dat een goed en snel communicatiemiddel onmisbaar is. Naast voordelen als snelheid en stabiliteit is internet makkelijker ontwikkelbaar. Inmiddels is de vervangende applicatie naar alle huidige gebruikers van het Smits Bestel Systeem gecommuniceerd. Via www.smitstweewielers.nl was de detailhandel al geruime tijd in staat om bij Smits Tweewielergroothandel een bestelling te plaatsen. Het bestellen via het ‘oude’ Smits Bestel Systeem zal vanaf 1 augustus 2006 niet meer mogelijk zijn.

Reageer op dit artikel