nieuws

Koga wil positie op Engelse markt verstevigen

algemeen

Koga wil positie op Engelse markt verstevigen

HEERENVEEN – Het Engelse Amba Marketing Limited is door Koga Miyata aangesteld als exclusief distributeur voor de Engelse markt. De overeenkomst is per direct in gegaan.

HEERENVEEN – Het Engelse Amba Marketing Limited is door Koga Miyata aangesteld als exclusief distributeur voor de Engelse markt. De overeenkomst is per direct in gegaan.
“We weten zeker dat Amba garant staat voor een eerste klas service naar al onze bestaande klanten. Samenwerking, support en informatie naar onze dealers is van groot belang en we zijn blij dat Amba dat op zich neemt. We beschouwen Amba daarom ook als een verlengstuk van Koga,” zegt managing director Wouter Jager.
De samenwerking met Amba heeft als doel dat Koga z’n positie op de Engelse markt verstevigt en verder uitbouwt, door middel van kortere contactlijnen. Op de London Cycle Show, begin oktober, zal Koga met een stand vertegenwoordigd zijn, zodat de Engelse dealers daar een eerste preview krijgen van de collectie van 2007.

Reageer op dit artikel