nieuws

Knipperlicht op helm

algemeen

Knipperlicht op helm

De nieuwe touring helm van Briko voegt extra veiligheid toe doordat het is voorzien van een knipperlicht op de achterzijde van de helm. Het knipperlicht is geïntegreerd in de draaiende stelknop op het achterhoofd. Dit maakt deze helm bijzonder geschikt voor het woon-werk fietsen in de vroege morgen, late middag en begin avond.

De nieuwe touring helm van Briko voegt extra veiligheid toe doordat het is voorzien van een knipperlicht op de achterzijde van de helm. Het knipperlicht is geïntegreerd in de draaiende stelknop op het achterhoofd. Dit maakt deze helm bijzonder geschikt voor het woon-werk fietsen in de vroege morgen, late middag en begin avond. Verder kenmerkt deze helm zich door een universele passing, goede ventilatie, modern Italiaans design, ergonomische en wasbare materialen in de helm. Als extra opties kan de helm worden voorzien van ‘visor’. De helm is geproduceerd met ‘in moulding structure’. De consumentenadviesprijs is € 39,-.

Reageer op dit artikel