nieuws

Curana blij met samenwerking Anglo Dutch

algemeen

Curana blij met samenwerking Anglo Dutch

ROESELARE (B) – Curana is met Anglo Dutch een samenwerking aangegaan voor de distributie op de Nederlandse markt. Peter Verburg, die voorheen de distributie van Curana verzorgde, heeft besloten het wat rustiger aan te gaan doen.

ROESELARE (B) – Curana is met Anglo Dutch een samenwerking aangegaan voor de distributie op de Nederlandse markt. Peter Verburg, die voorheen de distributie van Curana verzorgde, heeft besloten het wat rustiger aan te gaan doen.
De producent van ondermeer bagagedragers, spatborden en stangen heeft de laatste drie jaren innovatieve producten ontwikkeld, die niet alleen goede waren voor forse omzetgroei, maar ook met onderscheidingen werden bekroond. Dirk Vens, algemeen directeur van Curana, is blij met Anglo Dutch als nieuwe partner. "Curana wil zich de komende jaren nog meer profileren als creatieve en innovatieve partner voor de fietsindustrie . Hierbij wordt niet alleen gefocused op een grotere merkbekendheid, als ondersteuning naar de fietsfabrikanten toe, maar ook op het ontwikkelen van nieuwe oplossingen voor de aftermarkt. Anglo Dutch is voor ons daarom een bewuste keuze geweest. Wij willen de groothandel bedienen met correcte opvolging van orders en een snelle levering uit voorraad. Anglo Dutch heeft hiertoe de geschikte infrastructuur ter beschikking."
De groothandel zal in de loop van juli door Anglo Dutch bezocht gaan worden. Vanaf dan zal de voorraad van gangbare Curana-produkten beschikbaar zijn bij Anglo Dutch.

Reageer op dit artikel