nieuws

BOVAG Branchedag in januari

algemeen

BOVAG Branchedag in januari

BUNNIK – De datum van de BOVAG Branchedag is vastgesteld op 22 januari 2007. De reden dat het evenement volgend jaar zo vroeg valt, heeft te maken met de FietsRAI 2007. Secretaris Tweewielerbedrijven Maurice Manders legt uit waarom. “Eigenlijk wilden we, net als dit jaar, in februari de branchedag houden, maar dan is de FietsRAI. De weken daarna zitten we met voorjaarsvakanties en carnaval. Om dat te vermijden, zijn we naar voren gegaan. Vandaar dat we uitkwamen op 22 januari.”

BUNNIK – De datum van de BOVAG Branchedag is vastgesteld op 22 januari 2007. De reden dat het evenement volgend jaar zo vroeg valt, heeft te maken met de FietsRAI 2007. Secretaris Tweewielerbedrijven Maurice Manders legt uit waarom. “Eigenlijk wilden we, net als dit jaar, in februari de branchedag houden, maar dan is de FietsRAI. De weken daarna zitten we met voorjaarsvakanties en carnaval. Om dat te vermijden, zijn we naar voren gegaan. Vandaar dat we uitkwamen op 22 januari.” Het programma is in grote lijnen hetzelfde als dit jaar, met de algemene ledenvergadering en daarna het branchecongres. Het thema van het congres is inmiddels ook bekend: De klant centraal. “Op de dag zal antwoord worden gegeven op vragen als: Wat vindt de consument van de vakhandel? Waarom komt de consument bij ons? Hoe vinden ze ons? Wat verwachten ze van ons? om bij te dragen aan een stuk professionalisering van de branche”, aldus Manders. ’s Avonds vindt de uitreiking van de Tweewielerwinkel van het Jaar plaats.

Reageer op dit artikel