nieuws

Vijfde vestiging Smits Tweewielers

algemeen

Vijfde vestiging Smits Tweewielers

TILBURG – De opening van de vijfde vestiging van Smits Tweewielers in Tilburg is een feit. Met deze opening is Smits Tweewielers onderweg om zich langzaam maar zeker landelijk te verspreiden.

TILBURG – De opening van de vijfde vestiging van Smits Tweewielers in Tilburg is een feit. Met deze opening is Smits Tweewielers onderweg om zich langzaam maar zeker landelijk te verspreiden. Meer dan 400 tweewielerdetaillisten in de postcodegebieden van en rondom Tilburg hebben een brief ontvangen waarin worden zij geïnformeerd over de opening en services van Smits. Smits Tweewielers bestaat al sinds 1924 en verhuisde in 1972 naar Capelle aan den IJssel. In 1988 opende Smits zijn tweede vestiging in Nieuwegein en de derde en vierde in 1990 in Aalten en Amsterdam. Nu in 2006 is de vijfde aan de beurt en opent Smits Tweewielers sTilburg de deuren op de Rijnstraat 10. Voor meer informatie: www.smitstweewielers.nl

Reageer op dit artikel