nieuws

Vernieuwde site AGU

algemeen

Vernieuwde site AGU

ALKMAAR – De 40-jarige AGU heeft na diverse jubileumactiviteiten en de introductie van een nieuw AGU-logo en huisstijl, nu ook haar vernieuwde website gelanceerd. Per heden is de vernieuwde website actief. De website is geherstructureerd en geheel gerestyled.

ALKMAAR – De 40-jarige AGU heeft na diverse jubileumactiviteiten en de introductie van een nieuw AGU-logo en huisstijl, nu ook haar vernieuwde website gelanceerd. Per heden is de vernieuwde website actief. De website is geherstructureerd en geheel gerestyled. In de praktijk betekent dat een modern uiterlijk, vermelding van actuele nieuwsfeiten en uiteraard ruim aandacht voor alle producten van AGU. Ook zijn de AGU-dealers optimaal te vinden. Op de homepage is de restyling al direct te zien: heldere kleuren, bewegende beelden en korte tekstelementen. AGU wil met haar nieuwe website ‘startpunt voor elke fietsroute’ zijn. Dagelijks wordt nieuw fietsnieuws gemeld en uiteraard zijn alle AGU producten te vinden. Tevens is het mogelijk om in te schrijven voor de AGU-nieuwsbrief. U ontvangt dan actueel AGU-nieuws en algemeen fietsnieuws per e-mail. Nieuwsgierig en direct kijken? Kijk dan op www.agu.nl.

Reageer op dit artikel