nieuws

Opvallende oranje helm

algemeen

Opvallende oranje helm

ALMERE – De Nolan demi-Jet helm in Flashback uitvoering (Nolan N31 Flashback) is er voor alle Oranje-fans op de motor en die rijders die kiezen voor een betaalbare kwaliteitshelm van het beroemde Italiaanse helmenmerk. Overigens is deze helm er ook in andere opvallende en actuele kleurstellingen.

ALMERE – De Nolan demi-Jet helm in Flashback uitvoering (Nolan N31 Flashback) is er voor alle Oranje-fans op de motor en die rijders die kiezen voor een betaalbare kwaliteitshelm van het beroemde Italiaanse helmenmerk. Overigens is deze helm er ook in andere opvallende en actuele kleurstellingen. De helm heeft 5 jaar garantie, is verkrijgbaar in maat xxs t/m xl, heeft een Lexan buitenschaal, krasvast light blue buitenvizier, en UV-bescherming. Verdere kenmerken: voorhoofdventilatie, Microlock-sluiting, uitneembaar/uitwasbaar top comfort interieur met extra afritsbare kraag voor perfecte afsluiting. De buitenschaal is gespoten en heeft een extra beschermende laklaag. De onderdelen zijn in de kleur van de helm meegespoten. Prijs vanaf € 169,95. Surf voor meer informatie naar www.nerons.nl.

Reageer op dit artikel