nieuws

Magura via Nederlandse vertegenwoordiger

algemeen

LAICHINGEN (Dsl.) – De levering van Magura, voorheen door het in april failliet gegane NZ Parts, is overgenomen door Magura Bike Parts in Duitsland. Ook voor service en garantie kunnen dealers daar terecht. Ad van Opstal, voorheen werkzaam bij NZ Parts, is direct bij Magura Duitsland aan de slag gegaan als sales manager voor Nederland. Voor vragen over verkoop, service of garantie kunt u contact met hem opnemen. Zie voor gegevens over MAGURA Bike Parts Nederland: www.magura.com.

Magura via Nederlandse vertegenwoordiger

LAICHINGEN (Dsl.) – De levering van Magura, voorheen door het in april failliet gegane NZ Parts, is overgenomen door Magura Bike Parts in Duitsland. Ook voor service en garantie kunnen dealers daar terecht. Ad van Opstal, voorheen werkzaam bij NZ Parts, is direct bij Magura Duitsland aan de slag gegaan als sales manager voor Nederland. Voor vragen over verkoop, service of garantie kunt u contact met hem opnemen. Zie voor gegevens over MAGURA Bike Parts Nederland: www.magura.com. Van Opstal is vertegenwoordiger voor fietsonderdelen. Op termijn komt er een vast service center in Nederland, maar de verkoop en distributie van Magura zal vanuit Duitsland blijven plaatsvinden.

Reageer op dit artikel