nieuws

House of Knowledge gaat fietsen

algemeen

House of Knowledge gaat fietsen

SCHELLUINEN – Door alle voetbalgekte zouden we bijna vergeten dat op 1 juli alweer de start van Tour de France is. In de aanloop naar het meest prestigieuze wielerevenement ter wereld, komt Dutch Film Works met een aantal Tour-gerelateerde DVD-releases.

SCHELLUINEN – Door alle voetbalgekte zouden we bijna vergeten dat op 1 juli alweer de start van Tour de France is. In de aanloop naar het meest prestigieuze wielerevenement ter wereld, komt Dutch Film Works met een aantal Tour-gerelateerde DVD-releases. Zij doen dat via hun documentairelabel House of Knowledge.
Als eerste verschijnen tussen 6 juni en 13 juli vijf magazines onder de naam Men & Moments – Ronde van Frankrijk over de Ronde van Frankrijk. Iedere uitgave is geïllustreerd en bevat een bonus DVD met de spectaculairste momenten uit de rijke historie van de Tour. De DVD van het allereerste nummer bevat 100 minuten officiële Tour de France-beelden van vijfvoudig Tourwinnaar Eddy Merckx. De vijf magazines worden ingeleid door wielerjournalist Michel Wuyts.
Naast de magazines verschijnen er op 27 juni ook nog drie DVD’s over de helden van de Tour de France. Deel 1 vertelt het unieke verhaal van zevenvoudig Tourwinnaar Lance Armstrong. Deel 2 gaat in op ‘De Kanibaal’, vijfvoudig Tourwinnaar Eddy Mercks, terwijl het laatste deel de touroverwinning in 1980 van Joop Zoetemelk belicht.

Reageer op dit artikel