nieuws

Henk van der Ziel verlaat Felua Groep

algemeen

APELDOORN – Over twee weken verlaat Henk van der Ziel de Felua Group, producent van onder andere Twinny Load. Van der Ziel gaat aan de slag bij Acress, een geprivatiseerde afdeling van de gemeente Apeldoorn, die zich bezig houdt met sportaccommodaties, sportstimulering en recreatie.

APELDOORN – Over twee weken verlaat Henk van der Ziel de Felua Group, producent van onder andere Twinny Load. Van der Ziel gaat aan de slag bij Acress, een geprivatiseerde afdeling van de gemeente Apeldoorn, die zich bezig houdt met sportaccommodaties, sportstimulering en recreatie. Van der Ziel gaat de afdeling Receatie en Evenementen versterken. “Een geweldig leuke job, waar ik veel zin in heb. Ik was al enkele jaren een beetje om heen aan het kijken, maar niet echt actief. Door de recente ontwikkelingen binnen de Felua Groep was ik helemaal toe aan iets anders. Door Twinny Load ben ik thuisgeraakt in de toeristische/recreatieve branche. Dit boeide mij en wordt straks dus 100% mijn ding."
Eén van de toekomstontwikkelingen binnen de Felua Groep heeft betrekking op de de productie van Twinny Load fietsdragers. De vraag is of die binnen de Felua Groep gehandhaafd zal blijven. Over deze prioriteitenstelling wordt al maanden nagedacht. Wanneer daar duidelijk over komt is volgens Van der Ziel moeilijk te zeggen. “Dat is onbekend. Alle mogelijkheden staan nog open en de besluitvorming kan dus nog alle kant op gaan. ”

Reageer op dit artikel