nieuws

Cannondale sponsort Drentse Fiets 4-Daagse

algemeen

Cannondale sponsort Drentse Fiets 4-Daagse

ALMELO – Cannondale is onlangs een samenwerking aangegaan met de organisatie van de Drentse Fiets 4-daagse. Dit evenement, met jaarlijks zo’n 20.000 deelnemers, trekt ieder jaar weer vele fietsliefhebbers uit het hele land. Sinds anderhalf jaar is Cannondale bezig met de ontwikkeling en uitbreiding van haar stadsfietsen-segment, waarbij naast het aanbod van de juiste producten, ook het creeren van de naam- en productbekendheid bij deze doelgroep onontbeerlijk is.

ALMELO – Cannondale is onlangs een samenwerking aangegaan met de organisatie van de Drentse Fiets 4-daagse. Dit evenement, met jaarlijks zo’n 20.000 deelnemers, trekt ieder jaar weer vele fietsliefhebbers uit het hele land. Sinds anderhalf jaar is Cannondale bezig met de ontwikkeling en uitbreiding van haar stadsfietsen-segment, waarbij naast het aanbod van de juiste producten, ook het creeren van de naam- en productbekendheid bij deze doelgroep onontbeerlijk is. Deelnemers aan de R4D zijn veelal echte fietsfanaten die jaarlijks vele recreatieve kilometers afleggen. Met name deze veeleisende categorie fietsers is altijd op zoek naar verbetering van bepaalde productkenmerken zoals gewicht, stijfheid, looks, comfort en rij-eigenschappen. Via dit landelijke evenement wil Cannondale deze doelgroep benaderen door een demonstratieprogramma tijdens de roadshow in drie van de vier startplaatsen, waarbij een compleet gamma aan testfietsen zal worden ingezet. De testrijders kunnen zo kennis maken met de Cannondale stadsfietsen. Tijdens het evenement maken testrijders kans op het winnen van een Cannondale Street 800. Kijk voor Cannondale urban bikes op http://gb.cannondale.com/bikes/06/ce/cats/rec.html en voor de Drentse Fiets 4-daagse op www.fiets4daagse.nl.

Reageer op dit artikel