nieuws

Veluwse Tour de Force

algemeen

BARNEVELD (3 mei) – ‘Stoempers’ en ‘harkers’, maar ook toerfietsers, wandelaar en skeelers, die een dag recreatiesport willen beleven, kunnen allemaal zaterdag 10 juni terecht in Barneveld, want op deze dag wordt de 25e editie van de Tour de Force georganiseerd.

BARNEVELD (3 mei) – ‘Stoempers’ en ‘harkers’, maar ook toerfietsers, wandelaar en skeelers, die een dag recreatiesport willen beleven, kunnen allemaal zaterdag 10 juni terecht in Barneveld, want op deze dag wordt de 25e editie van de Tour de Force georganiseerd. In de grote, gezellig ingerichte Markthal kunnen de deelnemers inschrijven. Als de weersomstandigheden gunstig zijn, zullen er weer enkele duizenden deelnemers starten. De routes zijn uitgezet door de mooiste gebieden van de Veluwe en zijn geheel uitgepijld door de organisatie. In de afgelopen 25 jaar hebben ruim 350.000 deelnemers reeds genoten van de mooi uitgezette Tour de Force tochten en de gezellige ambiance in de Markthal in Barneveld, waar de deelnemers na afloop van de tochten een prachtige herinnering krijgen aangeboden voor hun verrichte prestatie en gezellig kunnen napraten.

De toerfietsers kunnen inschrijven voor de 25 – 50 100 en 150 km routes. Voor de wandelaars zijn er 10, 25 en 40 km routes uitgezet. De skeelers hebben de keuze uit 20 – 40 – 60 en 80 km routes. Voor inschrijfmogelijkheden verwijst de organisatie belangstellenden naar: www.fortistourdeforce.nl.

 

Reageer op dit artikel