nieuws

Postmenbags

algemeen

Postmenbags

Speciaal voor de succesvolle Batavus LIVE fietsen heeft Juncker Bike Parts in samenwerking met tassen en mandenfabrikant BASIL een fiets(schouder)tas ontwikkeld die perfect is afgestemd op de kleuren van de LIVE serie.

Speciaal voor de succesvolle Batavus LIVE fietsen heeft Juncker Bike Parts in samenwerking met tassen en mandenfabrikant BASIL een fiets(schouder)tas ontwikkeld die perfect is afgestemd op de kleuren van de LIVE serie. De LIVE Postmenbag is een luxe en ruime tas, voorzien van allerlei praktische vakken. Zelfs je gsm hoef je niet meer te zoeken dankzij het speciale hoesje in de tas. De tas is van waterafstotend duurzaam polyester en voorzien van fietshaken (die netjes in een ritsvak zijn opgeborgen!). Bovendien is de tas inclusief een lichtgewicht cijferslotje. Kortom een tas die mooi én praktisch is. De LIVE tas is verkrijgbaar in de kleuren zwart, donkerblauw, groen, paars en lichtblauw en is verkrijgbaar bij de fietsspeciaalzaak. De adviesverkoopprijs is € 31,99. Distributeur: Juncker Bike Parts in Veenendaal, www.juncker.nl.

Reageer op dit artikel