nieuws

Malaya weer naar zege

algemeen

Malaya weer naar zege

DIEREN (4 mei) – Renner Malaya van Ruitenbeek van de Van Vliet-E.B.H.Advocaten wielerploeg veroverde dit jaar al het Wereld Kampioen Tijdrijden bij de studenten in het Belgische Herentals. In het District Kampioenschap van Zuid Holland reed hij op zijn Gazelle TimeTrial bike ook naar het Goud.

DIEREN (4 mei) – Renner Malaya van Ruitenbeek van de Van Vliet-E.B.H.Advocaten wielerploeg veroverde dit jaar al het Wereld Kampioen Tijdrijden bij de studenten in het Belgische Herentals. In het District Kampioenschap van Zuid Holland reed hij op zijn Gazelle TimeTrial bike ook naar het Goud. Nog méér bloemen want de Fondas P3 Transfer coureurs Wim Stroetinga en Mike Alloo kregen allebei de zilveren medaille om de hals in respectievelijk de Zuiderveld Tour in Drenthe en het criterium in het Brabantse Made.

Reageer op dit artikel