nieuws

Expo-Velo gaat op in Expo-Velo Sport

algemeen

Expo-Velo gaat op in Expo-Velo Sport

BRUSSEL – Wat er al enige tijd zat aan te komen, werd deze week bevestigd door de Raad van Bestuur van Expo-Velo. De tweejaarlijkse beurs Expo-Velo zal vanaf dit jaar integraal worden opgenomen in de organisatie van Expo-Velo Sport. Op verzoek van tal van exposanten zal de jaarlijkse fietsbeurs Expo-Velo Sport in het vervolg in het najaar plaatsvinden.

BRUSSEL – Wat er al enige tijd zat aan te komen, werd deze week bevestigd door de Raad van Bestuur van Expo-Velo. De tweejaarlijkse beurs Expo-Velo zal vanaf dit jaar integraal worden opgenomen in de organisatie van Expo-Velo Sport. Op verzoek van tal van exposanten zal de jaarlijkse fietsbeurs Expo-Velo Sport in het vervolg in het najaar plaatsvinden. Expo-Velo Sport, die van 13 tot 16 oktober 2006 plaatsvindt in paleizen 6 en 9 van Brussels Expo op de Heizel, breidt hierdoor aanzienlijk uit. Met meer dan 10.000 m2 tentoonstellingsruimte wordt het de grootste fietsbeurs in de Benelux. “Maar het is niet de bedoeling om enkel te groeien in het aantal m2”, aldus Kristiaan de Belder, voorzitter van Expo-Velo. “Met deze nieuwe synergie kunnen we voortaan nog verder, efficiënter en bovendien sneller inspelen de behoefte van het publiek om onze nieuwigheden voor te stellen. De fietsmarkt is tenslotte een snel evoluerende markt. Vorig jaar al kregen we van onze exposanten te horen dat de tijd wellicht rijp was om een jaarlijks fietsevenement op touw te zetten, maar we hebben eerst de resultaten van de eerste Expo-Velo Sport willen afwachten om daarna nogmaals diverse fabrikanten en importeurs te raadplegen. Op initiatief van de nieuwe algemeen secretaris Daniel Labours wordt gefocust op nog meer interactie van de bezoekers bij dit jaarlijkse fietsevenement. Op basis van de voorinschrijving van exposanten, kunnen we stellen dat al deze beslissingen positief zijn ontvangen.” Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de totaal vernieuwde website www.expo-velo.be.

 

Reageer op dit artikel