nieuws

Ensink treedt af bij Fietsersbond

algemeen

Ensink treedt af bij Fietsersbond

UTRECHT (2 mei) – Bernhard Ensink, directeur Fietsbond, heeft na zeven jaar zijn werkzaamheden voor deze bond beëindigd. Per 1 mei is hij in dienst getreden bij de European Cyclists’ Federation (ECF) als secretaris-generaal.

UTRECHT (2 mei) – Bernhard Ensink, directeur Fietsbond, heeft na zeven jaar zijn werkzaamheden voor deze bond beëindigd. Per 1 mei is hij in dienst getreden bij de European Cyclists’ Federation (ECF) als secretaris-generaal. Zijn werkzaamheden bij de Fietserbond zijn overgenomen door Hugo van der Steenhoven. Hij was de afgelopen jaren hoofd Beleid van de Fietsersbond en zal als waarnemend directeur leidinggeven aan het landelijke bureau.

In juni presenteert de Fietsersbond weer de Fietsbalans-2, het onderzoek naar fietsvoorzieningen in gemeenten, nu uitgebreid met aspecten als parkeerbeleid, luchtkwaliteit en gezondheid. Ook de routeplanner voor fietsers wordt deze zomer gepresenteerd.

Reageer op dit artikel