nieuws

Bikkel Nunhem twee keer testwinnaar ANWB

algemeen

Bikkel Nunhem twee keer testwinnaar ANWB

VALKENSWAARD – De Bikke Nunhem heeft de hoogste score behaald in twee fietstesten van de ANWB en kwam daarmee als testwinnaar uit de bus. De Bikkel Nunhem nam het in het mei-nummer van de Kampioen op tegen 13 concurrenten. In april werd het model in het blad Toeractief (ook van de ANWB) vergeleken met 17 andere tourfietsen. In beide testen scoorde de Nunhem met een 8.4 als beste en werd daarmee testwinnaar.

VALKENSWAARD – De Bikke Nunhem heeft de hoogste score behaald in twee fietstesten van de ANWB en kwam daarmee als testwinnaar uit de bus. De Bikkel Nunhem nam het in het mei-nummer van de Kampioen op tegen 13 concurrenten. In april werd het model in het blad Toeractief (ook van de ANWB) vergeleken met 17 andere tourfietsen. In beide testen scoorde de Nunhem met een 8.4 als beste en werd daarmee testwinnaar. 

De fiets werd geprezen om het “comfort, soepele loop en prettig en direct stuurgedrag.” Bikkel bikes is een kleine Nederlandse fietsfabrikant en vierde vorig jaar haar 10-jarige bestaan. Het merk wordt in de Benelux exclusief vertegenwoordigd door groothandel Louis Verwimp B.V. Sales director Louis Verwimp jr. is erg blij met het winnen van de testen: “Dit is heel goed voor de naamsbekendheid van het merk. We merken dat het aantal hits op de website enorm toeneemt. Er zijn dealers die er goed op inspelen door lokale kranten aan te schrijven of te adverteren. Verder hebben we er veel nieuwe dealers bijgekregen. Het merk bestaat al tien jaar en we timmeren langzaam aan de weg. We houden geen grote reclamecampagnes en kunnen daardoor de fietsen betaalbaar houden.” Omdat bij de fabrikant al een tijdje bekend was dat de Nunhem als winnaar uit de bus zou komen, heeft het bedrijf de planning op tijd aangepast. Het model kan normaal geleverd worden.

Reageer op dit artikel