nieuws

Optimale spierondersteuning koersbroek Bio-Racer

algemeen

Optimale spierondersteuning koersbroek Bio-Racer

Sinds jaar en dag heeft Bio-Racer bij het vervaardigen van hoogwaardige koersbroeken een extra troef in handen: Caro Dorlasthan. Caro Dorlasthan is een hoogtechnologische acrylsoort die speciaal ontworpen is om de spieren optimaal te ondersteunen.

Sinds jaar en dag heeft Bio-Racer bij het vervaardigen van hoogwaardige koersbroeken een extra troef in handen: Caro Dorlasthan. Caro Dorlasthan is een hoogtechnologische acrylsoort die speciaal ontworpen is om de spieren optimaal te ondersteunen.
Deze textielsoort sluit nauwer aan dan andere lycra’s en dit zorgt ervoor dat spiervibraties tot een minimum worden herleid. Hierdoor is de atleet minder snel vermoeid heeft hij minder last van rendementsverlies. De speciale opgeruwde structuur van de Caro zorgt voor een verhoogde aërodynamische efficiëntie. Bovendien is deze stof, vanwege zijn weefstructuur, goed bestand tegen wrijving. Dit textiel, in combinatie met een uitgekiende pasvorm, zorgt voor extra ondersteuning waar nodig, en verhoogt het comfort.
Voor meer informatie: Bio-Racer NV, tel. +32 13 67 13 67 of kijk op www.bioracer.com.

Reageer op dit artikel