nieuws

Mio Technology officiële partner van 89ste Giro d’Italia

algemeen

Mio Technology officiële partner van 89ste Giro d’Italia

MARCINELLE (B) – Mio Technology, producent van mobiele navigatiesystemen, zal als officiële partner aanwezig zijn op de 89ste Giro d’Italia. De grootste wielerwedstrijd in Italië start dit jaar – ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van de mijnramp in Marcinelle – in België, waar het hoofdkantoor van Mio Technology is gevestigd.

MARCINELLE (B) – Mio Technology, producent van mobiele navigatiesystemen, zal als officiële partner aanwezig zijn op de 89ste Giro d’Italia. De grootste wielerwedstrijd in Italië start dit jaar – ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van de mijnramp in Marcinelle – in België, waar het hoofdkantoor van Mio Technology is gevestigd. Met zijn nieuwe producten voor gebruik tijdens het rijden, wandelen, zeilen en fietsen zal Mio de Giro, van 6 tot 28 mei, aangrijpen om hun productlijn over 21 etappes te promoten. Daarbij gaat het vooral om persoonlijke navigatieassistenten, persoonlijke digitale assistenten en smartphones die ontwikkeld zijn om gebruikers te laten profiteren van nieuwe mobiele revoluties met betrekking tot reizen, entertainment, ontspanning, informatie en professionele diensten.

Reageer op dit artikel