nieuws

Federvelo verkiest met Expo Velo Sport najaar boven voorjaar

algemeen

Federvelo verkiest met Expo Velo Sport najaar boven voorjaar

BRUSSEL – Het bestuur van Feder Velo heeft vorige week besloten in 2007 geen Expo Velo te organiseren. De najaarseditie Expo Velo Sport gaat wél door. De kans is zelfs groot dat deze trendbreuk structureel zal zijn.

BRUSSEL – Het bestuur van Feder Velo heeft vorige week besloten in 2007 geen Expo Velo te organiseren. De najaarseditie Expo Velo Sport gaat wél door. De kans is zelfs groot dat deze trendbreuk structureel zal zijn.
Sinds jaar en dag organiseert Federvelo iedere twee jaar de Expo Velo als voorjaarsbeurs in Brussel. De organisatie van eerste Expo Velo Sport heeft vorig jaar geresulteerd tot een succesvolle najaarsbeurs met 10.644 bezoekers. “Dat is geen slechte start voor een eerste editie,” zegt Gregory van Cangh, algemeen secretaris van de Federvelo. “Voor dit jaar hebben we al weer veel inschrijvingen. Niet alleen vanuit België en Nederland, maar ook vanuit Frankrijk en Spanje. Zelfs vanuit China is interesse getoond. De animo voor dit evenement is veel groter dan voor de Expo Velo van 2007. Daarom hebben we besloten die te annuleren. Voorlopig heeft deze beslissing alleen betrekking op de editie van 2007, maar de evolutie van deze twee beurzen kan betekenen dat we alleen nog maar doorgaan met Expo Velo Sport als jaarlijkse najaarsbeurs. Daar is vraag naar. "
Volgende week zal Federvelo ook de vernieuwde website www.expo-velo.be lanceren, met een frissere vormgeving en veel meer informatie  en foto’s voor bezoekers en exposanten. De Expo Velo Sport zal plaatsvinden van 13 t/m 16 oktober in de Expo Heizel Paleizen van Brussel.

Reageer op dit artikel