nieuws

De Pedaleur en ANWB reiken fiets aan stemmende consument uit

algemeen

De Pedaleur en ANWB reiken fiets aan stemmende consument uit

DOETINCHEM – Rob van der Wal (De Pedaleur) en Ferry Smith (ANWB) hebben een fiets uitgereikt aan Tessa Hermans. Zij was één van de consumenten, die eerder dit jaar De Pedaleur voorgedragen heeft als favoriete winkel voor de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2006.

DOETINCHEM – Rob van der Wal (De Pedaleur) en Ferry Smith (ANWB) hebben een fiets uitgereikt aan Tessa Hermans. Zij was één van de consumenten, die eerder dit jaar De Pedaleur voorgedragen heeft als favoriete winkel voor de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2006. Zoals bekend heeft De Pedaleur die titel in februari in de wacht gesleept.
Het vakblad Tweewieler heeft dit jaar voor het eerst de ANWB ingeschakeld om consumenten meer bij de verkiezing te betrekken. Via de website van de ANWB en de bladen De Kampioen en ToerActief konden consumenten hun favoriete winkel voordragen. Een jureringtraject heeft tot de uiteindelijke winnaar geleid.
Om consumenten te stimuleren had de ANWB een fiets te verloten. Uit de groep stemmers die De Pedaleur voorgedragen had, is Tessa Hermans uit Doetinchem als winnares naar voren gekomen.

Reageer op dit artikel