nieuws

Binnenvaart-Merida Team succesvol

algemeen

Binnenvaart-Merida Team succesvol

Het Apeldoornse Binnenvaart-Merida Team was natuurlijk bij de eerste race voor de Benelux-Cup aanwezig die eergisteren in Oldenzaal plaatsvond. Deze wedstrijdenreeks telt in totaal zeven races.

OLDENZAAL (25 april) – Het Apeldoornse Binnenvaart-Merida Team was natuurlijk bij de eerste race voor de Benelux-Cup aanwezig die eergisteren in Oldenzaal plaatsvond. Deze wedstrijdenreeks telt in totaal zeven races. Rob Barel wist zich in een zeer sterke wedstrijd langzaam naar voren te rijden om uiteindelijk de achtervolgende groep op de Belgisch kampioen bij te halen en te lossen. Enkel de Belgisch kampioen bleef buiten het bereik van Rob, maar met de tweede plaats liet Rob wederom zien er nog altijd van voren bij te horen. Laura Turpijn wist al vanaf de start wist zij zich samen met Saskia Elemans los te maken van de rest. Elke ronde reden zij verder weg bij de rest van het veld. Uiteindelijk in de laatste ronde wist Laura op een technische strook Saskia eraf te rijden om solo over de streep te komen. Een knappe en onverwachte overwinning, want van de week werd er nog hard getraind om straks in mei er bij de wereld beker in Madrid te staan.

Reageer op dit artikel