nieuws

Bestemming Nederland in vierde seizoen samen met Gazelle

algemeen

Bestemming Nederland in vierde seizoen samen met Gazelle

HILVERSUM – Vanaf zaterdag 29 april gaat het vierde seizoen van het populaire RTL-4 programma ‘Bestemming Nederland’ van start. Gazelle is hoofdsponsor van de uitzendingen en neemt daarmee het estafettestokje over van Batavus, die dat voorgaande jaren deed.

HILVERSUM – Vanaf zaterdag 29 april gaat het vierde seizoen van het populaire RTL-4 programma ‘Bestemming Nederland’ van start. Gazelle is hoofdsponsor van de uitzendingen en neemt daarmee het estafettestokje over van Batavus, die dat voorgaande jaren deed.
In het reisprogramma worden de vele mogelijkheden van een vakantie, een weekendje weg of een dagje uit in eigen land aangestipt. Het programma wordt gepresenteerd door Mariska van Kolck, Eric Bouwman en Stella Gommans.
Joost Belt, marketing manager van Gazelle, noemt de sponsoring van goed bekeken programma een logische stap. “Gazelle staat voor plezier in fietsen, daarom hebben wij geen moment getwijfeld toen de mogelijkheid voor ons ontstond om hoofdsponsor te worden. Uit eigen onderzoek van Gazelle (in samenwerking met TNS NIPO) blijkt dat 73% van de Nederlanders de fiets pakt om te ontspannen,” aldus Belt. “In Bestemming Nederland worden veel tips aangereikt om ons land te ontdekken en dat kunnen wij alleen maar toejuichen.”
De uitzendingen zijn wekelijks op RTL 4 te zien, vanaf zaterdag 29 april, van 18.55 uur tot 19.30 uur.

Reageer op dit artikel