nieuws

Bart Aaldering verkoopleider Multicycle

algemeen

Bart Aaldering verkoopleider Multicycle

ULFT – Bart Aaldering van Aaldering en Partners is aangesteld als verkoopleider. Met ingang van 1 april j.l. is hij de commerciële organisatie van Multicycle gaan versterken.

ULFT – Bart Aaldering van Aaldering en Partners is aangesteld als verkoopleider. Met ingang van 1 april j.l. is hij de commerciële organisatie van Multicycle gaan versterken. In deze functie zal Aaldering zich onder andere gaan toeleggen op het aansturen en optimaliseren van de commerciële organisatie van Multicycle. Behalve zijn activiteiten voor Multicycle zal Bart Aaldering ook zijn werk als personal trainer en consultant blijven doen. Hij is daarin al jaren actief in de fietsbranche en heeft ook voor Multicycle al veel trainingen verzorgd.

Reageer op dit artikel