nieuws

Accell Group tevreden over eerste maanden van 2006

algemeen

Accell Group tevreden over eerste maanden van 2006

HEERENVEEN – De tegenvallende start van het mooie weer, weerhoudt Accell Group er niet van optimistisch te zijn over de resultaten in de eerste maanden van 2006. In een persbericht wordt bekend gemaakt dat de verkopen aan de dealers in de eerste maanden van 2006 op een hoger niveau liggen dan in dezelfde periode vorig jaar.

HEERENVEEN – De tegenvallende start van het mooie weer, weerhoudt Accell Group er niet van optimistisch te zijn over de resultaten in de eerste maanden van 2006. In een persbericht wordt bekend gemaakt dat de verkopen aan de dealers in de eerste maanden van 2006 op een hoger niveau liggen dan in dezelfde periode vorig jaar.
Hoe groot die gerealiseerde groei is, wordt niet vermeld. “Onze nieuwe fiets- en fitnesscollecties voor 2006 zijn enthousiast ontvangen door de vakhandel, mede door het gekozen scherpere prijsbeleid. Net als vorig jaar blijven, door de late start van het voorjaar in West Europa, de verkopen aan de consumenten nog achter. De vooruitzichten voor het hele jaar blijven positief,” aldus René Takens, voorzitter van de Raad van Bestuur van Accell Group.
Bij de publicatie van de halfjaarcijfers op 20 juli wordt gestreefd naar een nadere specificatie van de verwachtingen.

Reageer op dit artikel