nieuws

Smits breidt assortiment Italtrike verder uit

algemeen

Smits breidt assortiment Italtrike verder uit

Om haar assortiment verder te verbreden en om mee te gaan in de ontwikkelingen van haar toeleveranciers heeft Smits Tweewielergroothandel haar assortiment in de Italtrike driewielers verbreedt. Naast de Italtrike, de ABC en de OKO driewielers is besloten het allernieuwste model van Italtrike, de ItsImagical, toe te voegen.

Om haar assortiment verder te verbreden en om mee te gaan in de ontwikkelingen van haar toeleveranciers heeft Smits Tweewielergroothandel haar assortiment in de Italtrike driewielers verbreedt. Naast de Italtrike, de ABC en de OKO driewielers is besloten het allernieuwste model van Italtrike, de ItsImagical, toe te voegen. De ItsImagical serie bestaat uit een drietal types: De ItsImagical Evolution, deze kan voor baby’s vanaf 6 maanden tot kleuters van 5 jaar worden toegepast door het unieke 3 fasen systeem. De ItsImagical Junior, welke vanaf 10 maanden tot 5 jaar kan worden gekocht, het zo genoemde 2 fasen systeem. De ItsImagical Sporty, dit is een driewieler model, zonder fases, geschikt voor kinderen van 12 maanden. Door de frisse kleurstellingen, het unieke fasen-systeem en de meegeleverde tas bij de Evolution en de Junior modellen zal deze de reeds sterke aanwezigheid van de Italtrike driewielers verder onderbouwen. Voor leverings en verkoopinformatie:

Smits Tweewielergroothandel B.V.
Capelle aan den IJssel, 010-451 22 11
Nieuwegein, 030-288 87 84
Amsterdam, 020-613 00 39
Aalten, 0543-47 41 41
www.smitstweewielers.nl.

Reageer op dit artikel