nieuws

Sava banden exclusief naar Goldiva

algemeen

Sava banden exclusief naar Goldiva

HEILOO – De Sloveense bandenfabrikant Sava heeft een distributieovereenkomst afgesloten met Goldiva Technical Parts, de nieuwe handelsonderneming van Simon van der Ven.

HEILOO – De Sloveense bandenfabrikant Sava heeft een distributieovereenkomst afgesloten met Goldiva Technical Parts, de nieuwe handelsonderneming van Simon van der Ven. Hij is afkomstig van TC Benelux, dat recentelijk door Kroymans BV – samen met Tweewielergroothandel Smits – verkocht is aan Ad Hendriks. Door deze veranderingen bij TC Benelux, besloot Van der Van na 18 jaar weer voor zichzelf te beginnen. Met de start van Goldiva behartigt hij de importen van NGK en Regina, die overigens ook bij TC Benelux zitten.
Het agentschap van Sava zat tot voor kort eveneens bij TC Benelux, maar is nu voor de Benelux-landen exclusief toebedeeld aan Goldiva.

Reageer op dit artikel