nieuws

Nieuwe kleuren Pointer

algemeen

Nieuwe kleuren Pointer

Pointer komt voor 2006 met een zomers gekleurd programma voor het middensegment van de markt. Enkele opvallende nieuwkomers in het programma zijn de Step-In Alu, een fiets met superlage instap, RVS velgen, naafdynamo en naar keuze afgemonteerd met 3 of 7 versnellingen.

Pointer komt voor 2006 met een zomers gekleurd programma voor het middensegment van de markt. Enkele opvallende nieuwkomers in het programma zijn de Step-In Alu, een fiets met superlage instap, RVS velgen, naafdynamo en naar keuze afgemonteerd met 3 of 7 versnellingen.

Verder is de Pointer Glorie, de omafiets van Pointer, nu naast de reguliere maten ook leverbaar in een 50 cm uitvoering voor de dames en een 57 cm uitvoering voor de heren. Beide zijn leverbaar in meerdere uitvoeringen.

Informatie: Pointer Rijwielen B.V., Boelenslaan, tel. (0512) 34.14.41, www.pointerrijwielen.nl

Reageer op dit artikel