nieuws

Merendeel United Bicyclesvoorraad naar Mega Bike

algemeen

Merendeel United Bicyclesvoorraad naar Mega Bike

ROTTERDAM – De aan Mega Bike gelieerde groothandel E.B.C. NV uit Belgie heeft het grootste gedeelte van de voorraad van United Bicycles NV in vereffening gekocht. Het gaat om circa 12.000 fietsen, voornamelijk uit de Avenue 2005/2006 collectie alsmede de voorraad Lowland fietsen (private label van Mega Bike).

ROTTERDAM – De aan Mega Bike gelieerde groothandel E.B.C. NV uit Belgie heeft het grootste gedeelte van de voorraad van United Bicycles NV in vereffening gekocht. Het gaat om circa 12.000 fietsen, voornamelijk uit de Avenue 2005/2006 collectie alsmede de voorraad Lowland fietsen (private label van Mega Bike). Volgens de eigenaar van Mega Bike, Andrew Fortuin is met deze deal een deel van de inkoop van 2006 in het lage en middensegment geregeld. "Daarmee kunnen wij aktiematig antwoorden op bepaalde marktpartijen. Naast dit verhaal zullen wij op korte termijn een aantal oude fietsmerken nieuw leven inblazen. Deze zullen exclusief voor Mega Bike worden geproduceerd bij een grote fabrikant."
Welke merken dit zijn houdt Fortuin nog even voor zich.

Reageer op dit artikel