nieuws

Giant te gast in ZOOP

algemeen

Giant te gast in ZOOP

RHENEN – Vandaag vinden in Oudehands Dierenpark in Rhenen filmopnames plaats van de jeugdfilm ‘Zoop in India’. Daarin zal een bescheiden rol voor Giant weggelegd zijn, maar de fietsfabrikant zal wel promotioneel op de film inhaken als die 28 juni a.s. in de bioscopen in roulatie gaat.

RHENEN – Vandaag vinden in Oudehands Dierenpark in Rhenen filmopnames plaats van de jeugdfilm ‘Zoop in India’. Daarin zal een bescheiden rol voor Giant weggelegd zijn, maar de fietsfabrikant zal wel promotioneel op de film inhaken als die 28 juni a.s. in de bioscopen in roulatie gaat. ‘Zoop in India’ is de tweede bioscoopfilm, die afgeleid is van de populaire jeugdserie Zoop, die dagelijks op Nickelodeon te zien is. Vorig jaar was de eerste Zoop-film ‘Zoop in Afrika’ goed voor 390.000 bezoekers. Giant zal later dit jaar met een actiemodel en een ‘Back to School’-actie komen, die op ‘Zoop in India’ geënt is.

Reageer op dit artikel