nieuws

Gazelle lanceert bedrijfsfietsen met bedrijfsnaam

algemeen

DIEREN (27 Feb.) – Gazelle heeft een nieuwe invalshoek gevonden om de bedrijfsfiets te promoten, namelijk mt bedrijfsnaam. De Ambiance kan geleverd worden met daarop herkenbaar de naam van het bedrijf dat de fiets aanschaft voor zijn personeel. Zowel op de fietstas, op de voorvork als op het frame wordt de bedrijfsnaam en/of logo afgedrukt.

DIEREN (27 Feb.) – Gazelle heeft een nieuwe invalshoek gevonden om de bedrijfsfiets te promoten, namelijk mét bedrijfsnaam. De Ambiance kan geleverd worden met daarop herkenbaar de naam van het bedrijf dat de fiets aanschaft voor zijn personeel. Zowel op de fietstas, op de voorvork als op het frame wordt de bedrijfsnaam en/of logo afgedrukt. Zo kan bijvoorbeeld de lokale krant de bezorgers van fiets met naam voorzien, maar ook postbodes bijvoorbeeld kunnen zo een echt eigen bedrijfsfiets krijgen. Peter Cijs van Gazelle over het concept van de nieuwe bedrijfsfiets: "Het is niet een anonieme fiets zoals bij de fiscale bedrijfsfiets. Als bedrijf laat je in woord en daad zien dat je het goed voor hebt met je werknemers. In ruil daarvoor draagt diezelfde werknemer vol trots de naam van je bedrijf uit."

Reageer op dit artikel