nieuws

Batavus lifestylemagazine Tring!

algemeen

Batavus lifestylemagazine Tring!

HEERENVEEN – HUB Uitgevers heeft in samenwerking met fietsfabrikant Batavus een nieuw lifestylemagazine over fietsbeleving gelanceerd: Tring!

HEERENVEEN – HUB Uitgevers heeft in samenwerking met fietsfabrikant Batavus een nieuw lifestylemagazine over fietsbeleving gelanceerd: Tring! Het blad, waarin fietsbeleving centraal staat, zal vier keer per jaar in een oplage van bijna 150.000 exemplaren verschijnen. Het richt zich op fietsliefhebbers van alle leeftijden met interviews, uitgebreide producttests en sfeervolle reportages. Het eerste nummer van Tring! is ten doop gehouden tijdens de FietsRai, en vanaf heden verkrijgbaar. Met de oplage van ongeveer 150.000 exemplaren is Tring! veruit het grootste fietsmagazine van Nederland. Gezien de toenemende belangstelling voor (recreatief) fietsen verwacht Batavus dat het magazine de brede doelgroep gemakkelijk zal bereiken. Tring! is een lifestylemagazine dat als relatiemagazine naar geregistreerde Batavus-rijders wordt verzonden, maar Tring! zal ook gewoon los verkrijgbaar zijn, en ligt vanaf 19 maart in de tijdschriftenschappen voor een prijs van € 3,95.

Reageer op dit artikel