nieuws

Batavus hoofdsponsor Fietsmaand

algemeen

HEERENVEEN (6 Mrt.) – De traditionele Landelijke Fietsdag is na 32 jaar uitgegroeid tot Fietsmaand. De eerste editie vindt plaats van 22 april tot en met 20 mei en heeft Batavus als hoofdsponsor. De fietsfabrikant heeft zich voor drie jaar als hoofdsponsor aan het evenement verbonden. Het wordt een groots opgezet evenement met tientallen landelijke, regionale en plaatselijke activiteiten.

Batavus hoofdsponsor Fietsmaand

HEERENVEEN (6 Mrt.) – De traditionele Landelijke Fietsdag is na 32 jaar uitgegroeid tot Fietsmaand. De eerste editie vindt plaats van 22 april tot en met 20 mei en heeft Batavus als hoofdsponsor. De fietsfabrikant heeft zich voor drie jaar als hoofdsponsor aan het evenement verbonden. Het wordt een groots opgezet evenement met tientallen landelijke, regionale en plaatselijke activiteiten.
"In de nieuwe opzet sluit de Batavus Fietsmaand naadloos aan bij onze missie: consumenten de juiste keuze voor de beste fietsbeleving bieden. En in een maand valt nu eenmaal veel meer te beleven dan in één dag," aldus Batavusdirecteur Rob Beset. "Wij zijn goed bekend met de fietsgewoonten van Nederlanders. Geregeld wordt representatief onderzoek verricht naar bijvoorbeeld fietsgedrag, (het ervaren van) verkeersveiligheid en de wensen die leven bij consumenten, bijvoorbeeld op het gebied van comfort en design."
Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC), de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU) en de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) werken samen om de Batavus Fietsmaand voor zo veel mogelijk mensen aantrekkelijk te maken.

Reageer op dit artikel