nieuws

Basil tassen in Elle Wonen

algemeen

Basil tassen in Elle Wonen

Doetinchem (20 maart) – De hippe tassen van Basil trekken ook de aandacht van de redactie van consumentenbladen. In Elle Wonen van april komt een berichtje over de Blossom-tassen van Basil.

Doetinchem (20 maart) – De hippe tassen van Basil trekken ook de aandacht van de redactie van consumentenbladen. In Elle Wonen van april komt een berichtje over de Blossom-tassen van Basil. Directeur Marthijn van Balveren van Basil is heel blij met deze aandacht: “Het is een veelbelovend en erg leuk bericht. Het feit dat een trendy woonblad schrijft over een fietstas, maakt duidelijk hoe groot de impact van onze nieuwe producten is. Ik denk dat het belangrijk is dat de winkeliers ervoor zorgen dat ze de producten in huis hebben, want ze krijgen daardoor én meer omzet in accessoires én meer toeloop naar de winkel.”

Reageer op dit artikel