nieuws

Accell Group rondt overname Seattle Bike Supply af

algemeen

Accell Group rondt overname Seattle Bike Supply af

HEERENVEEN (10 mrt.) – Accell Group N.V. heeft de begin februari aangekondigde overname
van alle uitstaande aandelen van Seattle Bike Supply Inc. (SBS; Seattle, Verenigde Staten)
afgerond. De transactie wordt door Accell Group gefinancierd uit eigen middelen. SBS zal naar
verwachting in 2006 bijdragen aan de winst per aandeel van Accell Group. Consolidatie vindt
plaats vanaf 1 maart 2006.

HEERENVEEN (10 mrt.) –  Accell Group N.V. heeft de begin februari aangekondigde overname van alle uitstaande aandelen van Seattle Bike Supply Inc. (SBS; Seattle, Verenigde Staten) afgerond. De transactie wordt door Accell Group gefinancierd uit eigen middelen. SBS zal naar verwachting in 2006 bijdragen aan de winst per aandeel van Accell Group. Consolidatie vindt plaats vanaf 1 maart 2006. SBS is gevestigd in Seattle (Washington, USA), en is met circa 90 medewerkers en een omzet van circa USD 36 miljoen op jaarbasis, actief in het midden en hogere segment van de markt voor sportfietsen, fietsonderdelen en accessoires. De onderneming heeft een sterk distributienetwerk waarmee het merendeel van de fietsenspeciaalzaken in de Verenigde Staten en Canada wordt bediend. Met het merk Redline is SBS wereldmarktleider in het BMX segment, een belangrijk marktsegment in Noord- Amerika en Australië.

Reageer op dit artikel